Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

FRT 4 By Night


Κυριακή απόγευμα μαζέψαμε τα φωτογραφικά μπογαλάκια μας και επισκεφθήκαμε την πίστα FRT 4 για μερικές νυχτερινές λήψεις. Ωστόσο η κατάσταση που αντιμετωπίσαμε ήταν μακράν καλύτερη απ' ότι περιμέναμε.



Ενώ το σκεπτικό ήταν "Γεια σας, από το minimaniax.gr θα θέλαμε να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες, ευχαριστούμε, καλό βράδυ" τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Εκεί γνωρίσαμε τον υπεύθυνο του πολυχώρου Over Action Kids (όπου συμπεριλαμβάνεται η FRT 4), τον κ. Σπύρο Παπαθανασίου που όχι μόνο μας υποδέχθηκε με ένα ζεστό χαμόγελο, αλλά συζήτησε μαζί μας και μας ενημέρωσε σχετικά με την πίστα.

Το πως ξεκίνησε η ιδέα της πίστας είναι μια ιστορία που εκείνος μόνο μπορεί να σας μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο. Το να βρείτε την πίστα είναι πανεύκολο από Εθνική Οδό στον Κόμβο Μεγάρων κατευθυνόμενοι προς Πάχη στο δεξί σας χέρι. Φαίνεται από μακρυά. Επίσης η πίστα απέχει περίπου 1χιλιόμετρο από τον σταθμό Προαστιακού των Μεγάρων. Το ωράριο της πίστας είναι καθημερινές και Σάββατο 17:00 - 24:00μμ και Κυριακή από 10:00πμ - 24:00μμ.



Το parking χωράει περίπου 50 αυτοκίνητα ενώ στην πίστα τα pits μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 30 άτομα. Οι παροχές της πίστας είναι επιπλέον ρεύμα για φόρτιση μπαταριών καθώς και νυχτερινός φωτισμός (που κάνει τη νύχτα-μέρα). Η τιμή προπόνησης στα 10 ευρώ.


Η ποιότητα της πίστας είναι κάτι που αν δεν το δεις από κοντά δεν το πιστεύεις. Ο χλοοτάπητας είναι καθαρός χωρίς να σκονίζει τα αυτοκίνητα, διαθέτει ένα σχετικό flex (πρώην γήπεδο 7x7 βλέπετε) ώστε να μην σπάνε εύκολα ενώ η εξέδρα δίνει μια άνετη οπτική ακόμα και των πιο μακρινών στροφών.

Το Over Action Kids καταρρίπτει το κατεστημένο της πίστας όπου οι γυναίκες σας βαριούνται και τα παιδιά σας τραβούν από το παντελόνι. Το cafe που διαθέτει κλιματίζεται και μπορεί να προσφέρει τα πάντα από καφέ και snacks. Όσο για παιδιά, θα σας αφήσουν ήσυχους μιας και στον παιδότοπο ακριβώς δίπλα στην πίστα αλλά στον ίδιο χώρο, κάθε απόγευμα γίνεται κακός χαμός από πιτσιρίκια στα φουσκωτά κάστρα, τις τσουλήθρες, τα τουβλάκια...Πφφφφφ!!!


Για όσους θέλουν να ενημερωθούν περαιτέρω μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6942988000 όπου ο ίδιος ο κ. Παπαθανασίου μπορεί να εξυπηρετήσει.



Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι ένα χιλιόμετρο νοτιότερα βρίσκεται και η Πάχη, ένας προορισμός που διαθέτει τα πάντα, από ψαροταβέρνες μέχρι bars με μοντέρνα μουσική (Να πως θα δελεάσετε τη σύζυγο!).