Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Atomic RC AMZ 4WD Mini-Z-sized kit (refresh)



Η εταιρία Atomic, δημοφιλής για τα aftermarket προϊόντα της για mini-z τολμά να δημιουργήσει το δικό της αυτοκίνητο κλίμακας 1/28 και μάλιστα AWD.



Ονομάζεται AMZ AWD Mini-z-sized kit και βασικό χαρακτηριστικό του είναι το carbon σασί και upper deck όπου μειώνουν το συνολικό βάρος κατά 20% σε σύγκριση με ένα mini-z AWD. Ταυτόγχρονα, βέβαια, το carbon αυξάνει την ακαμψία του.

Και στους τέσσερις τροχούς χρησιμοποιούνται διπλά ψαλίδια όπου οι ρυθμίσεις camber, toe και droop γίνονται με περίσσεια ευκολία. Το σασί διαθέτει speed control της Hobbywing και σύστημα τηλεκατεύθυνσης στα 2.4ghz FHSS, ωστόσο δεν γίνεται ακόμα λόγος για μοτέρ. Η χρήση Lipo μπαταρίας είναι κάτι που σίγουρα θα καταργήσει τις μέχρι τώρα nimh AAA.

Το σύστημα μετάδοσης χρησιμοποιεί γρανάζωμα 64Ρ και μπιλάτα διαφορικά εμπρός και πίσω. Τέλος, μπορεί να δεχτεί με ευκολία καπάκια της σειράς Autoscale της Kyosho ενώ υπάρχει η υποδομή και για χρήση λεξάν καπακιών.


Η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στον χειμώνα. Το που θα το βρείτε, τι επιπλέον θα χρειαστεί να αγοράσετε και πόσο τελικά θα σας κοστίσει, θα το μάθετε as soon as possible!