Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Παραλαβή MP Jet Products στο Rc Manos


Προσφάτως το κατάστημα Rc Manos στο Αιγάλεω παρέλαβε marine προϊόντα της εταιρίας MP Jet, ιδιαίτερα χρήσιμα για όσους είναι στην αρχή της κατασκευής ενός σκάφους.



Άκαμπτοι άξονες: Συνοδεύονται από το εξωτερικό περίβλημα τους και τα έδρανα τριβής τους, διαθέτουν collet σύνδεσης με το μοτέρ και ειδικό αντάπτορα που ευθυγραμμίζει το μοτέρ με τον άξονα. Στο πίσω μέρος τους διαθέτουν σπείρωμα για χρήση βιδωτής προπέλας. Ιδανικά για ταχύπλοα micro ή και μεγαλύτερης κατηγορίας και scale σκάφη.



Πηδάλια για FSR/Scale σκάφη: Προσφέρουν ιδιαίτερη ευελιξία σε σκάφη αυτής της κατηγορίας σε συνδυασμό με μικρή υδροδυναμική αντίσταση. Διαθέτουν έδρανα υψηλής αντοχής ενώ δεν αφήνουν την παραμικρή ποσότητα νερού να περάσει στο εσωτερικό της γάστρας.




Ακροδέκτες καλωδίων: Συνδυάζουν χαμηλή ωμική αντίσταση, μεγάλη αντοχή σε θερμοκρασίες και διατήρηση της φόρμας τους ύστερα από πολλές χρήσεις ώστε να μην χάνουν τη σφιχτή συναρμογή τους. Για το μεγάλο μέγεθος μάλιστα, ένα επιπλέον έλασμα κρατά το θηλυκό βύσμα κλειστό ακόμα και σε υπερβολικά μεγάλες θερμοκρασίες.



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα rcmanos.gr ή να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 210-5620076.