Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πίτας πρωταθλήματος ταχύπλοων σκαφών

Την περασμένη Κυριακή ο καιρός έκανε το χατήρι των ναυτομοντελιστών του Hellenic Model Boat Championship και ήταν τέλειος ώστε να κόψουν την πίτα του 2014 αλλά και να πλεύσουν...ή καλύτερα να λιώσουν στην παραλία του Καβουρίου.


Η απήχηση του κόσμου ήταν εκπληκτική! Ακόμα και άτομα που δεν συμμετέχουν στο πρωτάθλημα άρπαξαν την ευκαιρία να βρεθούν στην εκδήλωση και να της δώσουν χαρακτήρα γιορτής με τα γέλια, τη διάθεση τους για κουβέντα και φυσικά για παιχνίδι.

Οι διοργανωτές Νίκος Καραγιαννίδης, Ιοάννης Αργυριάδης και Ιωάννης Κακκούσης είχαν προβλέψει τα πάντα. Βασιλόπιτα για τους μεγάλους, βασιλόπιτα για τα μικρά παιδιά, βοηθητικό hardware (τραπέζι, μαχαίρι, χαρτοπετσετούλες, αναψυκτικά) καθώς και δώρα για τους νικητές  των φλουριών.

Η διαδικασία της πίτας ήταν αρκετά σύντομη και ακολουθήθηκε από πλεύση μικρών και μεγάλων σκαφών, συζητήσεις γύρω από την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ή απλή απόλαυση της πολύ καλής ημέρας και της υψηλής θερμοκρασίας.

Δυστυχώς δεν διαθέτουμε υλικό από της πλεύσεις των σκαφών μιας και για άλλη μια φορά η τηλεκατεύθυνση δεν ξεκόλλησε από τα χέρια μας, αλλά δεν σκάμε μιας και το RC Greece TV έχει στείλει έναν από τους ρεπόρτερ της για την κάλυψη του event. Μέχρι την κυκλοφορία της πλήρους εκπομπής λοιπόν, απολαύστε στιγμιότυπα από την κοπή της πίτας.