Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πίτας καταστήματος Rc Manos


Την περασμένη Κυριακή το κατάστημα Rc Manos έκοψε για πρώτη του φορά βασιλόπιτα και η ανταπόκριση των ναυτομοντελιστών ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.



Η μέρα ξεκίνησε από νωρίς το πρωί με τα πρώτα σκάφη να πέφτουν στο νερό στην παραλία όπου βρίσκονται τα Αστέρια γλυφάδας. Σκάφη μικρά, μεγάλα, γρήγορα, αργά και συμπτωματικά όλα ηλεκτρικά. Απίστευτος χαβαλές από μικρούς και μεγάλους αλλά και από περαστικούς που κάθονταν στην άμμο και χάζευαν το θέαμα.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στις 12 η ώρα όπως είχε ανακοινωθεί. Ο κάθε παρευρισκόμενος με το κομμάτι του, έπαιρνε και έναν λαχνό για την κλήρωση που θα ακολουθούσε. Στην κλήρωση ένας μεγάλος τυχερός κέρδισε ένα σκάφος Delta 33 και δυο ακόμα τυχεροί από ένα Alpha Mini Mono.

Το event όμως δεν έμεινε εκεί. Ο Μανώλης Τερεζάκης είχε ανακοινώσει πως θα διέθετε εκτός από την πίτα, κάτι ακόμα για να τσιμπήσουμε. Ε λοιπόν όχι μόνο τσιμπήσαμε, αλλά φάγαμε την επόμενη μέρα πάλι. Βλέποντας τον μπουφέ στις φωτογραφίες θα καταλάβετε.


Το παιχνίδι στη θάλασσα συνεχίστηκε για μερικές ώρες ακόμα και οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με ακόμα περισσότερους φίλους και συνμοντελιστές. 


"Το κατάστημα Rc Manos ευχαριστεί θερμά όσους έδωσαν το παρόν και εύχεται να συνεχίσει να σας βλέπει σε συναντήσεις ναυτομοντελιστών, σε αγώνες σκαφών, η απλά τις Κυριακές στις παραλίες της Αττικής για πλεύσεις και κουβεντουλα!"