Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Αγώνες στο Argos RC Maniacs


Για το 2015 η αγωνιστική συνεργασία RC Maniacs και Fanatix συνεχίζεται κανονικά και στις 11 Ιουνιαρίου θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες ηλεκτρικών, on road αυτοκινήτων στην πίστα του Άργους.


Lamborghini Cup Argos: Open σασί και ηλεκτρονικά, καπάκι μόνο HPI Lamborgini και λάστιχα HPI B15-40.


Argos E10 Challenge: 4 αγώνες, μετρούν οι 3 καλύτεροι, 3 πεντάλεπτα προκριματικά, μετρά το καλύτερο, 3 πεντάλεπτοι τελικοί, μετρούν οι 2 καλύτερες θέσεις. Κανονισμοί όπως και στο προηγούμενο πρωτάθλημα του 2014.


Argos Micro Challenge: 4 αγώνες, μετρούν οι 3 καλύτεροι, 3 πεντάλεπτα προκριματικά μετρά το καλυτερο. 3 πεντάλεπτοι τελικοί, μετρούν οι 2 καλύτερες θέσεις. Hpi και Xray αυτοκίνητα με τα στοκ ηλεκτρονικά.



Ιδίως για τα micro, η διοργάνωση θα επιθυμούσε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους οδηγούς όσο το δυνατό νωρίτερα, για να δει κατά πόσο ο αγώνας μαζεύει τον ελάχιστο αριθμό συμμετοχών. Απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 27510-22807 (Rc Maniacs) ή στο  210-8089888 (Fanatix)

To κόστος συμμετοχής θα είναι το μέγιστο 10 ευρώ. Οι άνθρωποι του RC Manics μας επισήμαναν πως θα υπάρχουν και αυτή τη φορά δωράκια για τους αγωνιζόμενους, πέρα από τα έπαθλα των νικητών. 



Στην πίστα θα γίνουν κάποιες βελτιώσεις με το νέο έτος τόσο εμφανισιακές (banners, βαψίματα), όσο και λειτουργικές (επέκταση πίστας, βελτίωση πρόσφυσης, pits, mini stock ανταλλακτικών). Δεν γνωρίζουμε αν ως τις 11 του Γενάρη θα έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο θα έχουν ήδη ξεκινήσει και στο μέλλον η πίστα θα είναι καθ' όλα καλύτερη.