Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

RC Brushless Park στη Βάρη


Ένα νέο πιστάκι έσκασε μύτη το περασμένο φθινόπωρο αλλά εμείς κοιμόμαστε όρθιοι και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι.



Το RC Brushless Park είναι ένας χώρος για ηλεκτρικά buggy αυτοκίνητα και βρίσκεται πίσω από τη ΣΣΕ στη Βάρη. Διαθέτει μία outdoor χωμάτινη και μια indoor astroturf πίστα με εύκολη διαγράμμιση ακόμα και για αρχάριους οδηγούς.

Επισκεφθήκαμε το RC Brushless Park για μια πρώτη γνωριμία με τον υπεύθυνο και για να ενημερωθούμε για τα μελλοντικά του σχέδια. Πληροφορηθήκαμε πως οι πίστες ανοίγουν τα Σαββατοκύριακα και καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν ένα τηλέφωνο για να ενημερωθούν για το πως θα φτάσουν ως εκεί.

Πήραμε μερικά πλάνα από την indoor πίστα μονάχα, μιας και λόγω βροχής ο εξωτερική δεν ήταν εκείνη τη μέρα σε καλή κατάσταση. Για να ενημερώνεστε σχετικά με τα δρώμενα της πίστας μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα στο facebook, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας που προαναφέραμε είναι το 6980262956.



Στο χέρι μας είναι πλέον να στηρίξουμε αυτή την όμορφη προσπάθεια. Θα μπορούσε αυτός ο χώρος να αποτελέσει την αιτία για μερικούς ακόμα φίλους στην μοντελιστική μας παρέα. Μη νομίζετε πως είμαστε και πολλοί...