Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ενοικίαση RC Bike από το Στέλιο Χατζόπουλο

Μια όμορφη είδηση κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες για όσους θα είχαν την περιέργεια να δουν τι σημαίνει τηλεκατευθυνόμενη μοτοσυκλέτα, αλλά δεν αποφάσιζαν να αγοράσουν μία.
 


Ο Στέλιος Χατζόπουλος ανακοίνωσε πως διαθέτει μια δική του μοτοσυκλέτα προς ενοικίαση καθώς και πλήρη τεχνική υποστήριξη. Το κείμενο που δημοσιεύθηκε από τον ίδιο, δεν αφήνει κανένα σκοτεινό σημείο και λύνει οποιαδήποτε απορία σχετικά με το θέμα:

"Βασικά... την ιδέα μου την έδωσαν άλλοι... Με ρωτούν συχνά πυκνά... "δώσε βόλτα" το μηχανάκι...
Οπως και νάχει, το "καλό" αγωνιστικό, που τόχω για το Παγκόσμιο, μούρχεται κάπως να το δώσω...
Οπότε, τι χρειαζόμαστε?
Μια εξίσου καλή μηχανή, σε άριστη κατάσταση, που πρακτικά, να μη μας νοιάζει η τυχόν κακομεταχείριση.
Το μηχανάκι είναι ένα κιτ SB5, σε άριστη κατάσταση, το οποίο τόχα βάλει για πούλημα, αλλά στην πορεία το... ξανασκέφτηκα! Εχει πολλά καινούρια πλαστικά, μερικά καινούρια εξαρτήματα carbon, καινούρια ρουλεμάν κλπ.
Ετσι, έχει: Σερβο 10kg MG, ESC Hobbywing Sensored 60A (σε blinky mode), μοτέρ G-Force 17.5T (sensored) και τηλεκατεύθυνση Futaba 2PL 2.4ghz. Η ΤΚ είναι υπεραρκετή όσον αφορά τις ρυθμίσεις, αφού έχει τα απαράιτητα EPA κλπ. Δεν χρειαζόμαστε τρίτο κανάλι, δεν μπλέκουμε με πολύπλοκες ρυθμίσεις.
Οσον αφορά το μοτέρ, μη σκάτε με το 17.5Τ! Είναι υπεραρκετό για αρχή, δίνοντας τελική (μετρημένη με ραντάρ) της τάξης των 65 χλμ/ώρα.
Ενδεικτικά, το JABBER μου, όπως και του Βασίλη, που βλέπετε τακτικά στην FRT, έχουν μετρηθεί στα 71-72 τελική...
Ακόμα, έχουμε βάλει λάστιχα Roadies Soft, ώστε να υπάρχει ευκολία στη χρήση, αλλά και καλό κράτημα σχεδόν παντού. Εννοείται, ότι ανάλογα με την εποχή, θα έχουμε άλλα λάστιχα.
Τι θα κοστίζει?!
20 ευρώ "η μέρα".
Οπου "μέρα" λογίζεται η χρήση της μοτο, εμού παρόντος, για πλήρη τεχνική και... ηθική υποστήριξη, σε πίστα ή σε αλάνα (προτιμάμε στην FRT), για πολλές ώρες μέσα στην ίδια ημερολογιακή μέρα. Για παράδειγμα, ένα Σάββατο, ή μια Κυριακή. Αν κάποιος θέλει 2 μέρες, τότε θα δώσει 2 ενοίκια. Περιλαμβάνεται "κατανάλωση" 5-10 μπαταριών (από 15-20 λεπτά η καθεμιά). Οι μπαταρίες είναι καλές και δυνατές LRP 7200 και 7500.
Οσον αφορά τον αριθμό των μπαταριών, στην αλάνα θα παίξουμε 5 μπαταρίες (ελλείψει ρεύματος φόρτισης), ενώ στην πίστα, μπορούμε να τι3ς ξαναφορτίσουμε μέχρι και όλες.
Οτιδήποτε -μα οτιδήποτε- χαλάσει/σπάσει ραγίσει/κολλήσει/βραχυκυκλώσει περιλαμβάνεται στην τιμή!
(Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η χρήση της πίστας, αν κανονίσουμε να πάμε πίστα).
Εσείς απλώς φέρτε τα... χέρια σας! Ολα τα άλλα δικά μας!
Υπόσχομαι ατέλειωτο ωραίο αγωνιστικό παιχνίδι!!!
Και... όχι, δεν κάνει σούζες!!!!!!!!!!!
Παράλληλα, αν υπάρξει ενδιαφέρον, πωλείται και θα βρούμε άλλο καλό μηχανάκι για "νοίκιασμα"."